Thursday, July 30, 2009

Assalamualaikum...,

Dah lama ku tak masukkan entry baru dalam blog ni rasa-rasanya..maaflah kekawan semua, coz, maklumlah kami sejak akhir-akhir ni, kami tak berkesempatan lak nak update blog dek kerana bizi dengan hal-hal yang tak dapat di elakkan.

Baiklah, dalam entry kali ini, aku nak story sikit tentang aktiviti Family Day Jabatan Audit Negara Bahagian Kementerian Pelajaran Malaysia yang kami ikuti sepanjang minggu lepas (sabtu dan Ahad).

Kami bertolak dari rumah ke Putrajaya seawal jam 6.45 pagi , jam 7.15 pagi berkumpul di hadapan Masjid Putrajaya, setelah semua family sampai, kami bertolak ke Lumut secara konvoi beramai-ramai... dalam perjalanan tersebut, ada beberapa tempat jugak kami singgah, seperti, kapar,Kuala selangor, dan lain2 lah...heheh...singgah..isi minyak dll..
Jam 12.35 kami sampai di Jeti Lumut, hubby pergi parking keta kat sekolah dekat area2 situla...then, kitaorang tiba di jeti pangkor dalam jam 2.30 agak2 jer...hihi..
so layanlah foto yang sempat aku snap kat sana...Bergambar sebelum Bertolak ke Lumut


Hubby tengah sembang apa tu..(atas dukung tu kakak yang tengah nangis)


Berjalan menuju Terminal Jeti Lumut....Feri sudah sampai...so apa lagi jommm!!


Resort Tempat Kitaorang menginap...


Hubby Tengah Khusyuk membelek Tentatif ProgramPemenang Acara bawa bola dalam sudu(heheh...Cabutan Bertua daaa.)

Hubby,aku dan anak2...inilah gayanya seorang ibu mithali...(bawak atie n Qihah jalan2)Acara mengutip gula2..(Qihah nangis coz nak ambil satu jer gula2..dia x nak kutip banyak2)
Qihah Sedang bermain2 pada malam jamuanHubby sedang bermain vollyball

0 ulasan:

Post a Comment