Tuesday, March 6, 2012

Harga Tiket Bukit Gambang Water Park

Assalamualaikum, Salam 1Malaysia,

Pertama sekali..pasti ramai bercadang nak pergi bercuti  Bukit Gambang Water Park di musim cuti sekolah ni. tapi , apa yang berlegar-legar di benak fikiran masing masing adalah..tempat mandi -manda Bukit Gambang Water Park, hotel Bukit Gambang Water Park, pemandangan Bukit Gambang Water Park.. pernahkah anda terfikir, berapa harga tiket untuk masuk ke Bukit Gambang Water Park ni? mahal ke? try google harga Bukit Gambang Water Park.. mesti banya jumpa versinya ye..jadi, saya mengambil inisiatif untuk membantu sesiapa yang ingin tahu harga tiket Bukit Gambang Water Park ni..





Berikut adalah harga Tiket masuk ke Bukit Gambang Water Park :( pada Nov 2011)

Dewasa/Adult                  : RM 21.90
Kanak-kanak/Kids           : RM 14.90

( 90 cm Hingga 12 tahun)

Kanak-kanak bawah 90cm ketinggiannya masuk adalah PERCUMA

Jangan lupa kalau masuk ke Bukit Gambang Water Park , jangan lupa beli top-up sebab dorang pakai E-value. Bolehlah  nak top-up berapa pun,kalau  tak habis insyallah dapat balik. berikut harga E-Value  Bukit Gambang Water Park :

Loker             : RM 6(sewa)              Deposit(dikembalikan) : RM 9         = RM 15
Singgle Tube : RM 8 (sewa)             Deposit(dikembalikan) : RM 7          = RM 15
Double Tube : RM12 (sewa)             Deposit(dikembalikan) : RM 8          = RM 20
Children Life jacket : RM 10 (sewa) Deposit(dikembalikan) : RM 10     = RM 20

7 ulasan:

  1. x faham la tang deposit tu..dulu da pegi...tapi yg pgang e value tu abg..so x bape tahu,,

    ReplyDelete
  2. what about the price in 2012? any promotion for raya?

    ReplyDelete
  3. kalau time raya puasa mahal x???kalau dh bayar semua tuh...bole main ape saje kan??

    ReplyDelete
  4. semua blh maen.yg dposit 2,byr skali dgn brg yg kte pkai la.nti da hbs maen die akn plgkn smla duit 2

    ReplyDelete
  5. Bayaran hotel??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...